Mensah: Godt humør i truppen

30.09.2020 17:30

På fredag er vi på besøg hos Randers FC, hvor vi på Cepheus Park skal forsøge at fortsætte den gode start på sæsonen. Og pointhøsten fra de tre første kampe har bragt smil på læberne i truppen, fortæller Kevin Mensah.

- Det er en dejlig fornemmelse, efter vi har fået de her tre sejrer i træk, så der er godt humør i truppen og en god intensitet i træningen. Nu har vi en kamp fredag, hvor vi skal ud og gøre det færdigt, inden der er det her lille break med landsholdspausen. 

En af de mest omtalte episoder fra sejren over AC Horsens i søndags var cheftræner Niels Frederiksens anmodning til Mensah om, at han bedes holde øjnene på bolden i stedet for en anden del af anatomien mod netop bolden.

- Nu har jeg set klippet efterfølgende, jeg har jo haft tusinde mennesker, som har sendt klippet til mig. Jeg tror, jeg vender røven til, men der blev i hvert fald råbt, at jeg skulle lade være med at gøre det. Jeg måtte spørge Tony (Anthony Jung, red.) om, hvad der blev råbt, for jeg hørte det ikke rigtig selv. Men træneren var ikke tilfreds med det, jeg gjorde, og så kan alle jo høre det på stadion, når der er så tomt, fortæller Mensah med et grin, inden han drejer snakken over på Randers FC, der har hentet fire point i de første tre kampe, men er en notorisk, svær modstander på hjemmebane.

- Randers er et rigtig godt hold. Det er en udfordring, som vi skal gøre os klar på, og det gør vi i løbet af de næste par dage. Det er vigtigt, at den selvtillid, vi har bygget op over de seneste kampe, kører vi videre på, for vi har et godt overskud for tiden. Og det overskud skal vi gerne ud og vise mod Randers – både individuelt og som kollektiv. Vi har en ukuelig tro på tingene lige nu, og den skal vi bringe med os ind på banen.

Du kan se kampen live på 3+ på fredag med kickoff kl. 19:00.

Foto: Getty Images