Brøndby IF hjælper unge erhvervstalenter

30.09.2020 15:20

Brøndby IF har som dette års casevirksomhed været centrum for en masse gymnasieelever landet over i DM i teknologi- og erhvervscase. Danmarksmesterskabet har det sidste halve års tid været afviklet for gymnasieelever fra teknisk gymnasium, HTX, og det merkantile gymnasium, HHX. Brøndby IF blev nemlig i foråret valgt som dette års erhvervscase, og derfor har eleverne skullet udvikle alt fra forretningsidéer til innovative indtjeningsmuligheder for Brøndby IF.

Til DM i teknologi- og erhvervscase har eleverne foran et dommerpanel dystet om at præsentere forretningsplaner, markedsstrategier og innovative forretningsidéer med udgangspunkt i Brøndby IF som virksomhed. Da Brøndby IF har været casevirksomhed, har klubbens marketingchef Thomas Skov Petersen, været en del af dommerpanelet i år.

I går formiddag blev der så afholdt reception for vinderholdet på Brøndby Stadion, og valget var faldet på fire innovative piger fra 3.R på Niels Brock til tirsdagens finale, der foregik digitalt. Ole Palmå, beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard og direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen deltog alle i gårsdagens reception, hvor vinderholdet blev fejret.

Administrerende direktør i Brøndby, Ole Palmå, havde følgende at sige om vinderne og Brøndby IF som dette års erhvervscase:

- Først og fremmest synes vi, det er fedt, at vi i Brøndby IF har fået lov til at være dette års casevirksomhed. Vi lever og ånder i et kompetitivt miljø, hvor det handler om at vinde hver gang og hver søndag. Men det handler også om at vinde udenfor banens kridtstreger og skabe succes, så vi kan skabe nogle indtægter, der kan finansiere det, der sker inde på banen.

- Vi er utroligt begejstrede over, at vi som casevirksomhed har fået lov til at høre og opleve nogle fantastisk spændende tiltag og idéer til, hvordan vi i Brøndby IF kan få flere indtægter og tjene penge. Vinderne har været meget dygtige til at tænke forretning og innovation og har kunnet formå at præsentere det. Der har været stor konkurrence blandt alle deltagere, så vi vil gerne ønske stort tillykke til vinderne. Desuden har vi helt sikkert tænkt os at gå videre med idéerne, som er blevet præsenteret for os.

Administrerende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, var også til stede under receptionen og roste også vinderne og deres måde at tænke nyt på.

- Vi har en generation, som tænker på fremtiden, som tænker innovativt, men også tænker i forretningsmuligheder på arbejdspladser i udvikling. Vi har i vores tider brug for en ung generation, som kan kombinere brainpower og praktik, og det kan vinderholdet. Og netop brainpower og praktik er de vigtigste ingredienser til, at erhvervslivet trives – og derfor synes jeg også at vindercasen har været så spændende.