26. SEPTEMBER 2020 kl. 10:45
Uhre: Vigtigt at holde snuden i sporet

I sidste sæson sluttede Mikael Uhre rigtig stærkt med bl.a. assist og et hattrick mod FC Nordsjælland og et udlignende mål i mesterskabsspillets Derby på Brøndby Stadion, og mod FC Midtjylland i næstsidste runde scorede han også.

I denne sæson er den hurtige jyde startet lige så stærkt, hvor det er blevet til en assist i begge de første kampe samt et matchvindermål i sidste rundes Derby i Parken.

Men hvis man tror, at Mikael Uhre er en mand, der hviler på laurbærrene, så tager man fejl.

- Jeg tager noget selvtillid med fra den gode start, og jeg kan mærke, at mange af de ting, jeg har arbejdet på i mange år, begynder at bære frugt nu, og det er der, det er mest vigtigt at holde snuden i sporet og ikke stille sig tilfreds. Det kræver hårdt arbejde, understreger han og køber ind på præmissen om, at han er blevet lidt mere en boksangriber nu.

- Ja, det synes jeg. Det er lidt mere den rolle, jeg skal udfylde, når jeg spiller med de to ’små’ oppe foran, som jeg har gjort indtil videre. Jeg vil gerne blive bedre i boksen, men det skal heller ikke være på bekostning af mine spidskompetencer, der betyder, at jeg nogle gange kan løbe fra det hele.

- Men målet er at gå ud og score igen i morgen eller lave en assist. Nu har jeg lavet en assist i de to første kampe og scoret i Parken, så for mig handler det om at blive ved med at have de aggressive løb og blive ved med at være inde i boksen, for det er der, tingene sker.

Men for Uhre er fokus ikke kun på ham selv, det er lige så meget på holdet. Den gode start er ikke kommet af sig selv, og de gode takter skal helst fortsætte. Det tror vores mand i nummer 11 også på, at de kan.

- Vi skal bygge videre på den start, vi har haft. Ud på banen med fuld energi, for det der det, sådanne to sejre giver. Og når man ser, at det, vi går og arbejder på, giver resultater, så giver det endnu mere blod på tanden og lyst til at ride videre på den gode bølge. Men det er ikke noget, der kommer af sig selv. Det kræver endnu mere hårdt arbejde.

- Selvfølgelig er der ting, man forbereder sig på hos en modstander, for ikke to modstandere er ens, men vi skal også fastholde fokus på os selv og spille fodbold på den måde, vi gerne vil spille på. Vi ved, hvad de er gode til og gerne vil. Men derfra skal vi bare sætte fut i kampen. Mod Horsens skal vi ud og spille hurtigt og ikke lade os lulle i søvn af, at vi har fået to gode resultater, for der er bestemt også ting, vi skal arbejde med fremadrettet. Så vi skal ud og sætte tempo i kampen og stadig huske at lave de dybe løb, når mulighederne så byder sig.

Der er kickoff i morgen kl. 16:00, og kampen sendes live på Canal 9.

Husk også, at vi sender 'Før Kampen' på Brøndby Indefra fra kl. 14:55, hvor gæsterne denne gang bl.a. er vores nye angriber Andrija Pavlovic og cheftræner Niels Frederiksen.

Du kan downloade Brøndby Indefra her:

Brøndby Indefra til iOS-mobiler
Brøndby Indefra Android-mobiler

Foto: Getty Images