'Jobbe' inden Derby: Speciel følelse at spille for det hold man holder med

17.09.2020 10:32

Søndag eftermiddag spiller vi Derby i 3F Superligaen, men kampen afvikles under lidt usædvanlige omstændigheder. Tirsdag eftermiddag meldte regeringen nemlig ud, at der foretages nye omfattende restriktioner i forbindelse med afviklingen af 3F Superliga-kampe i hovedstadsområdet gældende frem til 1. oktober grundet COVID-19.

Der må derfor ikke være mere end 500 personer til stede i Parken, men på trods af omstændighederne glæder Jesper Lindstrøm sig utrolig meget til Derbyet mod FC København.

- Det er altid fede kampe, og alt kan ske. Det er jo det første Derby i sæsonen og ligger allerede i runde to, så det er også tidligt, vi møder dem i år. Men hele ugen op til et Derby er altid mega sjov, og der er altid et eller andet specielt ved at spille for det hold, man holder med – det er en helt fantastisk følelse, lyder det fra 'Jobbe', der forventer en speciel stemning til opgøret, da kun 500 mennesker må lukkes ind.

- Det bliver lidt underligt, at der ikke kan komme flere mennesker ind end 500. Det er klart, at det for os spillere er meget federe at spille de her kampe med tilskuere på lægterne. Så vi er ærgerlige over, at Corona-pandemien gør, at vi ikke kan have fansene med, som vi gerne vil. Men det er sådan, det desværre er lige nu, og så må vi bare vise, at vi stadig kan uden dem. Men vi savner dem utroligt meget, og det ved de også godt.

Brøndby stillede til kampen mod FC Nordsjælland med en ung startellever med en gennemsnitsalder på kun 23,7 år. Men på trods af nogle af spillernes unge alder, ser Jesper 'Jobbe' Lindstrøm fordele i brugen de unge spillere, da de har spillet sammen gennem Brøndby Masterclass.

- Vi er jo en masse unge drenge på holdet, og der er kommet en del op i truppen fra Masterclass de sidste par år, uden der er kommet så meget ind. Men jeg synes helt bestemt, at vores unge spillere på holdet gør det utroligt godt, og vi får også vist os godt frem. Slimane, Frendrup og jeg lå på midtbanen i Derbyet i foråret, så der er jo en masse samarbejde, vi kan bygge videre på, da vi har spillet meget sammen på U19. Det er selvfølgelig en ung trup, vi spiller med for tiden, men så længe vi hiver point hjem og spiller godt, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle fortsætte sådan.

Skal true FC København med dybdeløb og fart
I anden halvleg mod FC Nordsjælland vendte spillerne et 0-2-resultat til en sejr på 3-2. 'Jobbe' er ikke i tvivl om, at farten oppe foran var et af de udslagsgivende elementer – og den samme fart skal man udnytte på søndag inde i Parken mod københavnernes bagkæde.

- Vi skal true med vores dybe løb, som vi også gjorde rigtig godt mod FC Nordsjælland i anden halvleg. Vi skal spille hurtigt, men vi skal især true med vores dybdeløb og fart, for de kan også være småtrætte i benene efter deres kamp om torsdagen. Men jeg er sikker på, at en masse løb og en masse presspil kan give os de chancer, vi skal bruge til at vinde.

- Vi ved, at Zeca og Falk er deres to spilstationer, og det er der, de rigtig gerne vil spille bolden hen. Så hvis vi kan få lukket dem ned, så tror jeg, de får en rigtig svær kamp mod os. Jonas Wind er også kommet tilbage og er en rigtig stærk angriber, så ham skal vi selvfølgelig holde ekstra øje med, slutter Jesper Lindstrøm.

Foto: Getty Images