Jung: Tripper for at komme i gang

05.09.2020 12:02

Hele Brøndby-truppen er disse dage på en lille træningslejr i England, som bliver afsluttet med dagens kamp mod Crystal Palace.

Kampen markerer samtidig sidste weekend, inden det går løs i 3F Superligaen, hvor vi søndag 13. september møder FC Nordsjælland på hjemmebane. Og forsvarsspilleren Anthony Jung føler, at de første tre ugers opstart er gået rigtig godt.

- Opstarten er gået godt indtil videre. Det har som altid været intenst med en masse løb og træning uden bold. Så selvom det lyder modsætningsfyldt, kan det være lidt hårdt mentalt at skulle slå hovedet helt fra og bare knokle løs. Men vi er jo heldigvis vant til det, fortæller Jung, der også ser frem til opgøret mod Crystal Palace.

- Det bliver godt at se, hvor vi ligger niveaumæssigt, inden Superligaen begynder igen næste uge. Crystal Palace er selvfølgelig bedre end det gennemsnitlige Superliga-hold, men det bliver spændende at spille mod dem og få prøvet os selv af mod en rigtig god modstander.

Du kan se opgøret mod Crystal Palace direkte på Brøndby Indefra, hvis du er premium-medlem. Der er kampstart på Selhurst Park kl. 16:00 dansk tid.

Kan bruge mini-træningslejr til meget
Normalt er sæsonen i fuld gang på dette tidspunkt, men det hele er som bekendt blevet skubbet på grund af COVID-19. Turen til England er derfor også anderledes end den sædvanlige træningslejr, holdet er vant til om sommeren. Men Anthony Jung mener stadig, at den kan bruges til meget.

- Selvom det er en kort tur, vi er på, er det altid godt at komme lidt af sted og få noget luftforandring. Man kommer lidt tættere på hinanden, når vi er sammen hele tiden – også selvom det ikke er så mange dage. I forgårs så vi Tyskland – Spanien sammen, og det ville man formentlig ikke have gjort derhjemme.

Spillerne har været tilbage fra ferie i næsten tre uger, men selvom ferien var tiltrængt, glæder Jung sig til at komme i gang igen.

- Sidste sæson var intens og meget lang, så vi var alle sammen glade for at kunne gå på ferie, men nu tripper man allerede for at komme i gang igen. Vi har haft en god opstart, hvor alle er kommet tilbage med en rigtig god energi, og nu ser vi bare frem til at skulle starte sæsonen på hjemmebane næste uge. 

Er du sæsonkortholder kan du trække din billet til kampen mod FC Nordsjælland lige her.