Ny hjemmebanetrøje præsenteret: Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank giver plads til Red Barnet

28.08.2020 10:00

Brøndby IF kan i dag præsentere den nye hjemmebanetrøje for den kommende sæson. Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank, der er hovedpartner indtil 31. december 2020, har valgt at give pladsen på trøjen til Red Barnet. 

Når Superliga-holdet sparker den nye sæson i gang 13. september hjemme mod FC Nordsjælland, bliver det ikke blot i nyt hjemmebanesæt, det bliver således også med Red Barnet på brystet af trøjerne. Udover den massive eksponering, som følger med at komme på brystet af Brøndby IF, donerer Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank 20 kroner til Red Barnet for hver solgt trøje.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller om samarbejdet med Red Barnet.

- Sammen med Arbejdernes Landsbank tog vi fat i Red Barnet og præsenterede dem muligheden for at komme på brystet af Brøndby-trøjen, da deres værdier matcher utrolig godt med både vores og Arbejdernes Landsbank. Red Barnet arbejder for, at udsatte børn får adgang til fritidslivets fællesskaber, og de frivilliges arbejde i Red Barnet spiller en særlig rolle som brobyggere til fællesskabet.

- Både fællesskab og frivillige er noget, der ligger i vores DNA i Brøndby IF, og vi ønsker at bidrage til at give børn gode oplevelser og hjælpe familier på vej, hvor der er brug for en hjælpende hånd. Vi er utrolig glade for at kunne bidrage til en så vigtig sag ved at give dem bred eksponering samt tyve kroner for hver solgt trøje.

Hos Arbejdernes Landsbank vil man gerne give noget tilbage til dem, der gør en forskel for andre. Branding- og Kommunikationsdirektør Peter Froulund fortæller om samarbejdet med Brøndby IF og Red Barnet.

- Når vi i Arbejdernes Landsbank involverer os i diverse sponsorater og samarbejder, gør det vi naturligvis i høj grad ud fra en kommerciel vinkel, men vi gør det også fordi, vi gerne vil bakke op og give noget tilbage til de mennesker, klubber og organisationer, som er med til at gøre en forskel for andre. Særligt dem, hvor styrkelse af fællesskaber og frivilligt arbejde er i fokus. Det er blandt andet derfor, vi har været – og fortsat vil være – en aktiv samarbejdspartner med Brøndby IF. Og det er også derfor, vi nu vælger aktivt at støtte Red Barnet, og det kæmpe arbejde de gør for at skabe fællesskaber og positive oplevelser for de børn, der ikke har det let og har behov for støtte og nærvær fra voksne. 

- Red Barnets store indsats på dette område bliver i høj grad løftet af hundredvis af frivillige landet over, som virkelig gør en forskel for børnene. Det er netop de frivilliges indsats, og det fællesskab, de er med til at skabe, vi gerne vil hylde og sætte fokus på via vores samarbejde med Red Barnet. Et samarbejde, hvor vi det næste halve år giver Red Barnet ”vores” plads på brystet af Brøndbys IF’s nye, flotte spilletrøje, og sammen med Brøndby IF donerer 20 kroner for hver solgte trøje til Red Barnet.

Hos Red Barnet blev tilbuddet om at komme på brystet af Brøndby IF’s trøje taget imod med stor begejstring, fortæller generalsekretær Johanne Schmidt Nielsen.

-  Vi er utroligt glade for, at Arbejdernes Landsbank og Brøndby IF har givet os muligheden for at få en plads på spillernes trøje. Med synligheden kan vi komme bredt ud med et vigtigt budskab, og med det økonomiske bidrag kan vi gøre en stor forskel for vores arbejde for udsatte børn i hele landet. Her arbejder vi blandt andet for, at alle børn får adgang til fritidslivets fællesskaber. For alle børn har brug for at føle sig som en del af et fællesskab med andre børn.