28. AUGUST 2020 kl. 09:30
Klassiske farver - stolte værdier

Den nye sæson står for døren, og når startskuddet lyder på hjemmebane den 13. september, bliver det i en ny og flot hjemmebanetrøje. Denne sæsons trikot bliver en hyldest til de klassiske farver, og så bliver det med en ny sponsor på maven, da Arbejdernes Landsbank har doneret pladsen til Red Barnet.

Du kan dykke ned i alle de fede detaljer på trøjen lige her, og nedenfor kan du læse mere om alle elementerne. Du kan også suse direkte ind på Brøndby Shoppens hjemmeside og få fingre i et eksemplar.

KLASSISKE FARVER
Den nye Brøndby-trøje for sæsonen 2020/21 byder på nye farver, der på samme tid er klassiske og velkendte farver for de fleste fans. Trøjens design med den varme gule farve og den klare blå farve på front panel, hals og ærmekant hylder klubbens stolte traditioner og værdier. Trøjen er således inspireret af tidligere Brøndby IF-trøjer fra slutningen af 80’erne. Den er samtidig produceret i et let, strækbart og svedtransporterende materiale, der er behageligt for spillerne.

TRØJEN STØTTER RED BARNET 
Sammen med Arbejdernes Landsbank støtter vi Red Barnet og de frivilliges arbejde med at hjælpe udsatte børn ind i fællesskabet. Hver solgt trøje støtter derfor Red Barnet med 20 kroner.
 
HALS
Den nye trøje kommer med blå, rund hals i et nyt design. ”Yellow Blue Army” er printet indvendigt i nakken, og symboliserer, at spillerne altid har fansene bag sig. 

SPILLERTRYK
Ny spillertrøje betyder også nyt spillertryk og nyt udtryk. Trykket følger trøjens design og stil. Du kan gøre din fodboldtrøje endnu mere personlig ved at tilvælge tryk på din trøje.