Hermannsson: Godt at være på banen – og i skoven

22.08.2020 09:05

Den første uge af preseason er ved at være overstået for Brøndby-spillerne. Der mangler kun dagens træningskamp mod Næstved BK, og selv om det ’kun’ er en træningskamp, glæder Hjörtur Hermannsson til at bolden rulle på bane 1.

- Det har været en hård uge, så det bliver rart også at få spillet noget rigtig fodbold. Det er det, vi træner for – at være ude på banen og spille, så det bliver dejligt at komme i kamp i dag, siger den islandske stopper, der trods en kort sommerferie nyder at være tilbage blandt holdkammeraterne.

- Det er fint at være tilbage – også efter en noget anderledes sæson. Det er selvfølgelig altid hårdt i opstarten, men det er godt at være ude på banen igen – også i skoven, siger han med et smil omkring de mange og tunge løbeture i skoven, som den fysiske træner, Ahron Thode, står i spidsen for.

Som bekendt forlængede COVID-19 sæsonen grundet en over to måneder lang suspendering af fodboldturneringerne i Danmark, men hverken den forlængede sæson eller den kortere ferie og preseason er noget, som Hjörtur Hermannsson vil hænge sig i længere.

- Det er bare sådan, det er. Det har i det hele taget været et underligt år – ikke kun for os fodboldspillere, men også for alle andre. Ting har været sat lidt på hold i perioder, men nu er det om at se fremad for os og arbejde hårdt frem mod næste sæson. Vi skal være klar, når den begynder.

Du kan se dagens træningskamp mod Næstved BK live på Brøndby Indefra, hvis du har et abonnement.