29. JULI 2020 kl. 10:20
Tibbling om tiden i Brøndby IF: Klubben vil altid være en del af mig

Holland kalder endnu engang for Simon Tibbling, der kom til Vestegnen fra FC Groningen, men inden han satte sig i et fly mod Emmen, satte han et par ord på sin tid i Brøndby IF. Og det er en svensker, der ikke kun tænker på hjemlandet, når talen falder på gul og blå.

- Min tid i Brøndby IF har betydet utrolig meget for både mig og min familie. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser på og udenfor banen, og jeg har nydt hvert eneste øjeblik. Jeg vil altid huske på min tid her som noget virkelig godt. Jeg er vokset meget som både spiller og menneske her, så klubben vil altid være en del af mig.

- Fansene har været fantastiske for både holdet og mig. Den opbakning, vi har fået over hele Danmark og ikke bare på Brøndby Stadion, har været helt vild. Selv på udebane føles det som at være på hjemmebane på grund af fansene. Det har været en ære at spille for dem og for Brøndby IF, lyder det fra Tibbling, der har svært ved at vælge sit bedste minde fra sin tid på Vestegnen.

- Må jeg kun vælge ét? Den er svær. Der er selvfølgelig min debut med sejrsmål mod FC København, og der er også pokalfinalen. Men at komme ind til sin første kamp og få lov til at afgøre et Derby, var noget helt specielt. Og vi fik et godt tag på FC København der.

Hvis man tror, at man har set det sidste til Simon Tibbling på Brøndby Stadion, så er man, ifølge den svenske midtbanespiller selv, helt galt på den.

- Jeg kommer til at tage noget af Brøndby IF med mig videre – alle de gode minder, alt det jeg har lært. Jeg kommer til at holde med Brøndby IF resten af livet, og jeg kommer helt sikkert tilbage og ser kampe på stadion. Det kommer min familie også til. Vi har nydt så mange gode stunder på Brøndby Stadion, og det vil vi gerne igen. Nu bliver det bare på en anden måde, nemlig som fans.

Foto: Getty Images