19. JULI 2020 kl. 21:35
Niels F. efter nederlaget: Vi mangler kvalitet på den sidste tredjedel

Niels Frederiksen havde i optakten til aftenens opgør haft stor fokus på, at holdet skulle vise et andet udtryk, end tilfældet var i Aalborg for to uger siden. Selvom cheftrænerens gameplan til aftenens opgøret var ændret, kunne det ikke ændre på, at holdet endnu engang måtte se sig slået af holdet fra Nordjylland. 

- Det er et helt andet udtryk, vi spiller med i dag, end vi gjorde deroppe senest. Der er mange ting, der er okay. Vi dominerer stærkt, men vi er også nødt til at rose AaB-holdet. De står kompakt og kæmper bravt. Vi mangler noget kvalitet på den sidste tredjedel, hvor det var for lidt bevægelse. Derudover var jeg ikke tilfreds med vores indlæg eller løb i feltet. Der er små detaljer, vi skal gøre bedre. 

Selvom nederlaget kom på en tung baggrund, og samtidig betød farvel til målsætningen om top 3, var Niels Frederiksen glad for det udtryk holdet viste i store dele af opgøret, selvom den afgørende kvalitet blev udslagsgivende. 

- Jeg kan ikke sætte en finger på arbejdsindsatsen. Den sidste halve time presser vi dem helt ned i eget felt, og vi generobrer samtlige bolde. Der har vi et rigtig fint udtryk, i det vi gør. Derudover mangler vi måske også lidt marginaler i dag, hvor vi godt kan score. Samlet set skaber vi få store chancer, og det har noget med kvalitet at gøre, sagde cheftræneren efter opgøret. 

Se hele nedtakten med Niels på Brøndby Indefra. 

Foto: Getty Images