Mensah: Vi taber ikke bronzen i dag

19.07.2020 20:55

Her til aften havde de blågule en revanche til gode, da AaB gæstede Brøndby Stadion. Kampen bød dog imidlertidig ikke på de store lyspunkter for Niels Frederiksens mandskab, da de endnu engang måtte gå fra banen med et nederlag mod holdet fra Nordjylland. Efter kampen var viceanfører Kevin Mensah skuffet over de blågules manglende evne til at skabe afgørende chancer. 

- Det var lidt en tung kamp, i og med de får et straffespark så tidligt i opgøret. Det er ikke fordi, de kommer med noget, som vi ikke har forventet. Måske lidt at de ikke pressede os så højt, som de måske lagde op til. I stedet stillede de sig ned og var meget afventende, hvilket gjorde, at vi havde problemer med at skabe de chancer, der skulle til, fortalte en ærgerlig Mensah, der trods nederlaget tager noget med sig fra kampen. 

- Vi skal være bedre i stand til at ændre sådan nogle kampe som i dag. Når det så er sagt, synes jeg, vores indskiftninger giver os noget. Jobbe og Anis gør en rigtig god indsats, og det giver håb for fremtiden. Kampen i dag er ikke her, vi taber vores målsætning. Det har vi gjort tidligere i sæsonen, sagde Mensah efter aftenens kamp.  

Foto: Getty Images