Niels F.: Vi har løftet os

18.07.2020 10:00

I morgen spilles 34. runde i 3F Superligaen i sæsonen 2019/2020, og dermed er vi nået til 8. runde i Mesterskabsspillet. Med tre runder igen ligger Brøndby IF på fjerdepladsen med 52 point, hvilket tangerer pointantallet man opnåede i hele sidste sæson.

Indtil videre har Brøndby IF kun tabt en enkelt kamp i Mesterskabsspillet, og det var på udebane til morgendagens modstander, AaB. Cheftræner Niels Frederiksen ser derfor kampen som et revancheopgør.
 
- Vi var stærkt utilfredse med vores egen præstation i Aalborg, så kampen i morgen vil på mange måder være et revancheopgør i forhold til vores egen præstation. I Aalborg var vi ikke dygtige nok til at spille os ud af deres pres, så derfor har vi kigget på flere løsninger op til kampen, fortæller cheftræneren, der har set positive takter siden nederlaget i det nordjyske.

- Siden kampen i Aalborg har vi løftet os i forhold til vores spil med bolden. Både i forhold til det chanceskabende og det opbyggende spil. Det betyder meget, at vi har spillet to gode kampe siden kampen mod AaB, og så betyder det selvfølgelig også meget, at det er herude på Brøndby Stadion, at vi skal spille. Alle de ting skal gerne gøre, at vi får løst tingene på en bedre måde og tager de tre point i morgen.
 
Kampen har kickoff kl.18:00 og spilles på Brøndby Stadion.

Har du endnu ikke sikret dig billet, så kan du købe billet her.