Faninfo om kampen mod FC Nordsjælland

08.07.2020 11:15

Selvom vi med små skridt nærmer os tilskuertal som før Corona-pausen, så er der stadig mange ting, som er anderledes, når vi går til fodbold. Følgende artikel indeholder alle de informationer, du som fan skal være bekendt med, når du tager til fodbold på Brøndby Stadion.

Nedenstående tre dokumenter er udsendt til alle billetkøbere og opsummerer alt relevant information:

Der er specifikke adgangsveje til Brøndby Stadion for hver sektion. Planlæg din transport, sådan at du nemmest kan overholde din specifikke adgangsvej.

Se kortet over adgangsveje her.

Der vil være flere afspærringer inde på stadion for at overholde kravene om sektionering. Adgang til dine pladser, boder, toiletter mm. er derfor måske ikke, hvor du forventer det.

Vi har samlet en oversigt for hver sektion, som du kan se her.

Der er en række adfærdsregler gældende til kampe på Brøndby Stadion i denne periode. Som tilskuer på Brøndby Stadion forventes det, at du er bekendt – og følger – disse adfærdsregler.

Du kan læse alle adfærdsreglerne her.

Q&A
Ligger du stadig inde med spørgsmål forud for kampen? Vi har forsøgt at komme alle relevante spørgsmål i forkøbet, og du kan finde dem herunder. Er dit spørgsmål ikke besvaret, kan du skrive til os på [email protected]

Transport

Hvor må jeg parkere min bil?
Planlæg parkering af din bil, så du benytter din specifikke adgangsvej til og fra Brøndby Stadion. Se kortet over adgangsveje i toppen af denne artikel for at se, hvilken vej du skal ankomme og forlade Brøndby Stadion.

Se oversigt over parkering her.

Hvor må jeg parkere min cykel?
Planlæg parkering af din cykel, så du benytter din specifikke adgangsvej til og fra Brøndby Stadion. Se kortet over adgangsveje i toppen af denne artikel for at se, hvilken vej du skal ankomme og forlade Brøndby Stadion.

Vi har opsat ekstra cykelparkeringspladser i området omkring stadion.
Se oversigt over cykelparkering her.

Kan jeg benytte offentligt transport?
Vi anbefaler, at du undgår offentligt transport. Vær opmærksom på, at busserne er aflyst i området i tidsrummet 19.45-20.30 for at undgå for tæt kontakt. Planlæg derfor din transport væk fra stadion efter disse forhold.

Må jeg følges med andre til stadion?
Ja, men overhold myndighedernes retningslinjer for transport.

Hvor må jeg gå hen efter kampen?
Vi anbefaler, at du følger samme rute væk fra stadion, som du ankom. Lad være med at gøre ophold omkring stadion. Der kan være opsat afspærringer for at sikre, at folk bruger de korrekte veje væk fra stadion. 

Ved stadion

Skal jeg møde op på et bestemt tidspunkt?
Ja, alle indgange har specifikke indgangstidspunkter. Indgangstiderne står på din billet sammen med din indgang.

Kan jeg ankomme, efter min indgang er lukket?
Som udgangspunkt lukker vi ikke personer ind efter tidsrummet angivet på din billet

Hvilken indgang skal jeg bruge?
Din indgang er specificeret på din billet.

Hvilken vej skal jeg gå til min indgang?
Se kortet over adgangsveje i toppen af denne artikel for at se, hvilken vej du skal ankomme og forlade Brøndby Stadion.

Må jeg gå i Brøndby Shoppen?
Vi opfordrer til, at du bruger Brøndby Shoppens boder, som er fordelt rundt omkring stadion. Se, hvor du kan købe i forhold til din specifikke adgangsvej på kortet over adgangsveje.

Kan jeg komme i Fanzonen eller Ebbe Skovdahl Fan Lounge?
Personer med billet til sektion FZ har adgang til Fanzonen. Personer med billet til sektion ES har adgang til Ebbe Skovdahl Fan Lounge. Personer med billet til andre sektioner end disse har ikke adgang før, under eller efter kampen.

Kan jeg komme i Familie Loungen?
Familie Loungen er desværre lukket for aktiviteter til kampen.

På tribunen

Hvor er boderne og toiletterne i mit afsnit?
Se sektionskortet for din specifikke sektion her i toppen af denne artikel.

Må jeg sidde tæt på nærtstående parter på tribunen?
Nej, retningslinjerne siger, at alle tilskuere skal sidde på det sæde, som er specificeret på deres billet. Disse sæder er med mindst én meters afstand. Den eneste undtagelse er mindre børn (under 3 år), som kan sidde på skødet af deres forældre.

Må jeg stå op og se kampen?
Nej, retningslinjerne siger, at alle tilskuere skal være overvejende siddende. Du må derfor ikke se kampen stående over længere tid.

Må jeg synge?
Ja, du må gerne synge. Du skal dog vise hensyn til alle omkring dig ved råb, sang og lignende. Ved råb og sang kan der ske spredning af dråber i en afstand på 1-2 meter. Disse dråber udgør en smitterisiko.

Må jeg ryge på tribunen?
Alle tribuner undtagen Sydsiden Øvre er røgfri til kampen. Vi henviser rygere til handlegaden under tribunen, ligesom vi opfordrer til at tage ekstra hensyn til andre – der er nemlig mindre plads, end der plejer at være.

Hvordan er udvalget i boderne?
Boderne har som udgangspunkt det samme udvalg som normalt. Vær dog opmærksom på, at sektioneringen af stadion betyder, at ikke alle har adgang til boder med fuldt udvalg. 

Foto: Getty Images