Åbent billetsalg til kampen mod FCN

07.07.2020 11:40

På torsdag er der igen fodbold på Brøndby Stadion, og har du ikke fået billet, har du nu muligheden for at få slukket lidt af fodbold-tørsten.

Efter at sæsonkortholdere har haft muligheden for at udnytte deres forkøbsret til kampen mod FC Nordsjælland, udbydes de resterende billetter nu i åbent salg. Salget går i gang kl. 12:00, og her vil alle få mulighed for købe det antal billetter, man har behov for.

Der vil være en tilladt kapacitet på knap 8.000 tilskuere på Brøndby Stadion til denne kamp, og der er således et afstandskrav fra myndighederne på 1 meter mellem hver tilskuer på stadion.

Muligheden for at få op imod 8.000 tilskuere ind til kampen er opnået ved at dele Brøndby Stadion ind i sektioner.  Sektionerne er blevet opdelt efter myndighedernes retningslinjer, og de vil være fysisk adskilte, hvorfor det ikke vil være muligt at bevæge sig mellem sektionerne. Billetpriser afspejler normale priser til en Superliga-kamp, hvor der kan være små afvigelser på grund af de ændrede opdelinger af sektioner.  
 
For at undgå for lange køer og ophobning af tilskuere uden foran stadion, vil hver sektion have specifikke intervaller for ankomsttider, som du skal være opmærksom på.  Disse tider fremgår på Billetto.dk, når du køber billetter.
 
Sydsiden Nedre vil fortsat være lukket til kampen. Beslutningen er taget i samarbejde med de aktive fans, og du kan læse mere om det her.
 
Du kan købe billetter til kampen her.

Foto: Getty Images