Ny Brøndby-bog støtter fansene

01.07.2020 10:00

Ved afslutningen af denne sæson udgiver Forlaget Helmin & Sorgenfri bogen ‘Vi står her stadig’ om det seneste årti i Brøndby IF.

Bogen, der tager udgangspunkt i den eneste konstant i årtiet, nemlig tilhængernes konstante støtte, kommer omkring både sportslige, ledelsesmæssige og økonomiske op- og nedture gennem årtiet.

Da tilhængerne spiller en central rolle i bogen, ønsker forlaget og forfatter Nanna Møller Karlsen at støtte de fans, der ikke har mulighed for at komme på stadion eller købe en Brøndby-trøje.

Derfor går 10 % af alt salg i en pulje, som går til køb af trøjer til disse fans. Brøndby IF og forlaget vil sidenhen, når det igen er muligt, invitere tilhængerne til kamp på stadion, hvor de også vil få et eksemplar af bogen.

- Brøndbys fans er unikke, og deres sammenhold er eksemplarisk. Vi har allerede set mange tiltag, hvor tilhængere uden muligheder for køb af eksempelvis trøjer får støtte, og det ønsker vi at støtte yderligere op om i samarbejde med Brøndby, siger forlagsdirektør Jesper Helmin.

Du kan allerede nu forudbestille bogen, som udgives i slutningen af juli. Forudbestil dit eksemplar her.