28. JUNI 2020 kl. 20:45
Bruus: Ekstrem dejlig følelse

Det blev her til aften til en 0-2 sejr på Right to Dream Park, efter en stærk holdpræstation. Til opgøret var Andreas Bruus tilbage i startopstillingen, og den unge back leverede endnu en god præstation, da han var med til at holde de hurtige FCN-drenge fra fadet. Efter kampen var Bruus da også glad for holdets udtryk. 

- Sejren giver en ekstrem dejlig følelse. Vi er mere kyniske oppe foran, vi scorer to mål og holder nullet. Det er ikke så tit man gør det i Farum. Så det var rart. 

I optakten til opgøret havde der været meget fokus på vigtigheden, af at kunne tage temperaturen på kampene, og netop den faset af spillet fungerede, ifølge backen, godt for de blågule her til aften.

- Jeg synes, vi får lukket deres kanter ned. Vi lader dem ikke komme til baglinjen og slå de indlæg, som de gerne vil. Generelt får vi lukket deres hurtige spillere ned, og det hjælper os jo til de omstillinger vi selv får. De hjælper os til at holde i bolden og tage temperaturen på opgøret, fortæller højrebacken. 

Se hele interviewet med Andreas Bruus på Brøndby Indefra. 

Foto: Getty Images