Brøndby til tops i eSuperligaens grundspil

20.06.2020 09:30

Torsdag aften midt under begivenhederne i Herning blev der også spillet et andet sted, nemlig i eSuperligaen, hvor Brøndby eSport afsluttede grundspillet på fornem vis. Holdet med kaptajn Fredberg i spidsen sikrede sig førstepladsen i turneringens grundspil, og nu venter der drengene, tirsdag, en kvartfinale i jagten på deres andet eSuperliga-trofæ og de 180.000 kroner, der følger med førstepladsen. 

- Vi er rigtig stolte af den præstation, vi har opnået indtil nu, men vi ved, der ligger meget arbejde foran os, før vi har nået vores mål. Det er første gang, vi vinder grundspillet, så det giver selvfølgelig en fordel i, at vi kunne vælge først, når der skal vælges modstander til kvartfinalen - men alle hold er så gode på det her stadie. Det er klart, der venter noget analysearbejde, når vi kender vores modstander, men meget afgøres også på dagsformen. Jeg tror ikke, man skal tænke for meget over, det er en knockout-kamp. Vi skal spille, som vi har gjort hidtil. Jeg føler med rette, vi kan tage favoritværdigheden på os med det spil, vi har vist indtil nu, afslutter den selvtillidsfulde holdkaptajn. 

Brøndby IF's head of esport er også fulde af rosende ord til holdet, der gennem sæsonen har præsteret på et utroligt højt og stabilt niveau - på trods af at sæsonen har budt på flere udfordringer undervejs. 

- Der skal lyde en kæmpe ros til alle tre spillere samt trænerteamet for deres hårde arbejde og flotte præstationer. Vi har været udfordret undervejs i de seneste par måneder, men har stået sammen som hold, hvor alle har bidraget til, at vi slutter grundspillet på rækkens førsteplads. Vi har trænet rigtig hårdt og målrettet under COVID19-lockdown, hvilket jeg synes, vi kan se bære frugt nu. I går fredag pustede vi ud efter tre intense uger, men allerede fra i dag har vi 100% fokus på det næste del-mål, som er kvartfinalen på tirsdag, fortæller Jesper Larsen. 

Udover en førsteplads i grundspillet kunne Fredberg og holdkammerat Nicklas Jakobsen, i ren Kamil Wilczek-stil, cementere deres suværenitet ved at indprinte sig på rækkens to øverste pladser på topscorer-listen. 

Du kan se Brøndby eSport på Viaplay og TV3 MAX, når de på tirsdag spiller kvartfinale.