Hedlund: Vi må vise at vi er skarpere

17.06.2020 14:30

Søndagens nulløsning mod AGF blev startskuddet på et mestersskabspil, hvor kampene nu kommer som perler på en snor. I morgen aften gælder det FC Midtjylland, når vi gæster MCH Arena. Her forventer holdets ene frontløber, Simon Hedlund, en kamp, der kan blive lidt på samme dyder, som var tilfældet i weekenden mod AGF. FCM er nemlig også en fysisk stærk modstander. 

- Vi gjorde det godt defensivt mod AGF, men vi skal blive bedre med bolden, og forhåbentlig kan vi vise noget af det i morgen. Jeg tror, i det store hele, at kampen om andenboldene bliver meget vigtig og specielt mod Midtjylland, der er gode i den fase af spillet. Så det skal vi være opmærksomme på, og så er det vigtigt, at vi tager de chancer, vi får. Vi må ikke forsømme dem ligeså meget, som vi måske gjorde forleden. I morgen må vi vise, at vi er skarpere. 

Angriberen, der var tilbage i weekendens kamp, mener, at holdet mangler noget naturlig timing, efter ligaen har ligget stillet i flere måneder. Hedlund er ikke i tvivl om, at timingen nok skal komme tilbage i takt med at kampene bliver spillet oftere. 

- Det er jo en speciel situation, vi står i nu, hvor vi er gået fra ikke at træne ret meget, til at spille tre kampe om ugen. Det er lidt ligesom opstarten før sæsonen, men jeg føler, vi har forberedt os godt, og vi er i fysisk god form. Nu, når der  er så mange kampe, bliver det ikke til så meget træning. Det er klart, at den sidste timing er svær at få på træningsbanen - den får man ved at spille kampe. Så forhåbentlig kan vi vise, at vi bliver bedre for hver kamp, der går, og får noget af den selvtillid tilbage, som vi havde inden pausen.

Selvom holdet de seneste kampe ikke har fundet deres bedste spil frem, var der alligevel fremskridt at spore i søndagens kamp, hvor hele holdet krigede sammen. Det er ifølge svenskeren vigtigt, når truppen står overfor sådan et tæt kampprogram i topstriden. 

- Vi spillede måske ikke vores bedste kamp mod AGF, men vi var med i opgøret og kæmpede for hinanden og pointet. Det er vigtigt på dage, hvor det fungerer knapt så godt. Vi får ét point med os, og det, synes jeg, viser, vi er et stærkt hold. Forhåbentlig kan vi vise noget mere af det - også med bolden og særligt på den sidste tredjedel. Så skal det nok blive godt, slutter Hedlund.