Akkreditering til denne sæsons kampe på Brøndby Stadion

09.06.2020 10:35

Da denne sæsons resterende kampe afvikles med forskellige tiltag for at forhindre spredningen af COVID-19, betyder det også ændringer i forhold til akkrediteringsprocessen på Brøndby Stadion.

Det betyder blandt andet, at der vil blive lukket for ansøgningen om akkreditering kl. 12:00 tre hverdage før vores hjemmekampe. Man vil som vanligt at få den udleveret ved ankomsten til Brøndby Stadion.

Akkreditering til kampen mod AGF søndag 14. juni lukker derfor i morgen onsdag 10. juni kl. 12:00.

Ansøgningen om akkreditering til Brøndby IF’s hjemmekampe foregår som altid via superliga.dk.

Akkreditering godkendes ud fra følgende præmis:

Kampkritiske medier (1) er:

Rettighedshavere

• 1a, Live-tv

• 1b, Live-radio

• 1c, Højdepunkter

• 1d, Officiel dataindsamler

• 1d, Statistikker

Ikke-kampkritiske medier (2):

• Fotografer

• Journalister

• Lokal-tv eller radio

• Klubmedier

• Fanmedier

Ikke kamp-kritiske medier kan kun akkreditere én journalist og én fotograf per kamp. Hvis der ønskes adgang for flere end en, så kontakt hjemmeholdets medieansvarlige og forklar, hvorfor det er nødvendigt for dækningen med mere end en. Derefter tages stilling til det. Svaret kan afhænge af hvor mange i alt, der anmoder om akkreditering. Fanmedier kan kun anmode om adgang til kampe på hjemmebane.

Det er som altid hjemmeholdets medieansvarlige, der i sidste ende godkender adgang i samarbejde med Divisionsforeningen.

- Der vil være adgang til stadion fra 30 minutter før kickoff

- Der vil ikke være indendørs lokale tilgængeligt

- Efter ankomst går man til den anviste plads (se vedhæftede kort). Det er ikke muligt at tale med spillere, træner eller andre omkring holdet inden kamp

- Der vil på pressepladserne på øvre vest-tribune være placeret en madboks og to flasker vand på hver plads

- Der anvises også fast plads til fotografer, og pladsen kan kun forlades i pausen eller efter forhåndsaftale derom med hjemmeholdets medieansvarlige. Fotografer må på intet tidspunkt komme indenfor to meter af on-pitch medarbejdere, og der bør udvises stor opmærksomhed ved f.eks. indkast, hjørnespark, opvarmning o.l.

- Det er muligt at benytte toiletfaciliteter, men derudover er det ikke tilladt at bevæge sig andre steder på stadion før og under kamp

- Efter kamp vil der være udendørs mixed zone med udvalgte spillere og trænere fra begge hold

- Pressen vil efter mixed zone få mulighed for at returnere til pressepladserne for at arbejde frem til klokken 23:15

Det afholdes med minimum to meters afstand til spiller/træner. Husk også afstand mellem journalister. De to holds presseansvarlige koordinerer. Hvis enkelte medier har to akkrediterede personer kan kun den ene deltage i presseseancen.

Eventuelle spørgsmål til ovenstående sendes per email på [email protected].

Foto: Getty Images