6. JUNI 2020 kl. 16:10
Simon Hedlund sidder over mod AC Horsens

 Brøndby IF’s angriber Simon Hedlund og hans forlovede, Sandra, skal giftes. Vielsen var planlagt til at finde sted udenfor sæsonen, men med 3F Superligaen rykket og uvished om påbegyndelsen af den kommende sæson, så har angriberen fået lov af klubben til at få fri i denne weekend, så de kan blive viet.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om beslutningen.

- Simon er et stort familiemenneske og har glædet sig utrolig meget til at blive viet med Sandra denne sommer. Simon og Sandra havde gjort alt rigtigt og planlagt deres særlige dag udenfor sæsonen, men nu hvor sæsonen løber helt til slut juli, og måske med udsigt til ingen ferie i august før den kommende sæson, vil vi ikke stå i vejen for at Simon og Sandra bliver viet i denne weekend. Tværtimod, så har vi givet Simon lov til at nyde dagen med sine allernærmeste og givet ham fri til kampen mod AC Horsens. 

Selv siger Simon Hedlund om, at klubben har givet ham fri til at blive viet.

- Vi havde planlagt, at vi skulle holde et stort bryllup udenfor sæsonen, men nu hvor sæsonen har rykket sig, så stod vi pludselig i et dilemma. Jeg er møgærgerlig over at gå glip af kampen mod AC Horsens, men det betyder utrolig meget for mig som menneske, at klubben har givet mig fri til, at vi alligevel kan blive viet i private omgivelser kun sammen med vores allernærmeste. I min tid i Brøndby IF, har jeg lært, at både klubben og fans har hjertet det rigtige sted.

Cheftræner Niels Frederiksen bakker op om klubbens beslutning.

- Simon er en vigtig spiller for os, så vi vil naturligvis savne ham på holdkortet i morgen. Når jeg bakker fuldt op om beslutningen, så er det fordi, at selvom fodbold er en kontaktsport, så er det ligeså meget mentalt. Og om nogen betyder Simons familie alting for ham, og jeg ved, hvor meget den her dag betyder for ham.

- Både Mraz, Uhre og Jobbe har set rigtig gode ud til træning, og Jobbe kom jo faktisk ind og afgjorde kampen for os i tirsdags, så selvom vi vil savne Hedlund, så mener jeg faktisk, at vi har nogle rigtig gode folk stående klar i kulissen parat til at gå ind og vise sig frem. 

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller, at vielsen finder sted i det Skåne og med anvisninger givet af relevante sundhedsmyndigheder og i dialog med det eksterne ekspertudvalg, der har udarbejdet 3F Superligaens Protokol, vil Simon Hedlund igen være til rådighed til næste weekends 3F Superliga kamp.

Foto: Getty Images