Udnyt din forkøbsret til legende-kampen ’Fodbold mod corona’

04.06.2020 13:45

Daniel Agger og Thomas Kahlenberg tog i maj initiativet til fodboldkampen ’Fodbold mod corona,’ hvor Brøndby-legender skal spille mod tidligere stjerner fra andre Superliga-klubber.

Af overskuddet fra kampen går 250.000 kroner til nødhjælpsorganisationen Læger Uden Grænser og resten tilfalder Brøndby IF efter ønske fra spillerne.

Som sæsonkortholdet på Brøndby Stadion har du til og med i morgen fredag 5. juni kl. 12:00 forkøbsret til billetter til kampen, som du kan købe lige her.

Der er endnu ikke kommet dato på kampen, men den spilles ikke før, der må være tilskuere på stadion igen, og det kan passes ind i kampprogrammet.

For Brøndby IF kommer holdet blandt andre til at bestå af Mogens Krogh, Auri Skarbalius, John Faxe Jensen, Kim Vilfort, Dan Anton Johansen, Søren Colding, Daniel Agger, Kim Daugaard, Thomas Kahlenberg, Martin Retov, Ebbe Sand, Peter Graulund, Ruben Bagger og Johan Elmander.

De har allerede takket ja til at stille op, og flere navne vil blive tilføjet. Følg med på vores platforme, hvor vi løbende vil afsløre flere spillere til holdet.

Foto: Getty Images