26. MAJ 2020 kl. 16:00
Mensah og Hedlund: Kan ligne kampen mod SønderjyskE

Efter sejren over Lyngby, var det to glade målscorere, der kunne sætte et par ord på kampen. 

- Det var skønt at være i gang igen, selvom det ikke være den skønneste kamp, var det godt med en sejr sagde Simon Hedlund, der noterede sig for både mål og assist. 

Før kampen havde der været meget kig på det defensive udtryk og restforsvaret, noget som holdet fik godt styr på i løbet af opgøret. Midtvejs i anden halvleg lykkedes det endda venstrebacken, Kevin Mensah, at bringe balance i regnskabet med en flot scoring. 

- Målet var en god assist fra Hedlund, og som gammel angriber én mod én med keeperen, så skal man score. Jeg synes generelt, vi havde godt styr på det defensive. Kampen i dag kan meget vel gå hen, at ligne kampen om en uge mod SønderjyskE, afsluttede målscoren Mensah. 

Se hele interviewet med Hedlund og Mensah på Brøndby Indefra. Der kan du også med et premium-abonnement se dagens anden test mod Hvidovre IF med kickoff: 16:00. 

Foto: Getty Images