21. MAJ 2020 kl. 22:34
Niels Frederiksen: Vi skal være skarpere

- Jeg synes egentlig, at vi skaber de fleste chancer og har vel også bolden mest - uden at jeg kender statistikken. De scorer på to hjørnespark. Det er simpelthen for dårligt. Vi har ikke trænet det i to måneder. Det skal vi have gjort op til de afgørende kampe, men jeg er selvfølgelig irriteret over, at vi ikke får scoret, lød det efter kampen fra Niels Frederiksen til Brøndby Indefra.

Cheftræneren var ikke tilfreds med de manglende mål, men der var stadig positive ting at tage med fra kamp trods nederlaget.

- Opspillet er fint, og der er mange gode ting i det, vi gør. Vores pres sad i store dele af kampen også rigtig fint. Der var et godt genpres i perioder, så der var rigtig mange gode ting ved det, men det er klart, at vi kan ikke vinde fodboldkampe, hvis vi skal bruge 20 chancer på at score ét mål.

Du kan se og høre hele interviewet med cheftræneren på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images