21. MAJ 2020 kl. 13:04
Brøndby-truppen testet for COVID-19: Ingen smittet

En samlet Brøndby-trup gennemgik onsdag middag den COVID-19 test, samtlige klubber skal igennem før sæsonen starter igen. Testen foregik i DBU’s lokaler, og svarene på spillernes test kom her til eftermiddag; Ingen i spillertruppen eller trænerstaben er smittet

 Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om resultatet.

- Som en del af protokollen for, at vi nu kan genoptage 3F Superligaen og spille kampe igen, blev vores spillertrup og trænerstab testet for COVID-19 i går. I dag har vi fået svarene, og som forventet er ingen smittet, men det er vigtigt, at vi fortsat opretholder protokollerne i vores dagligdag.

- Fodboldspillere er professionelle idrætsudøvere og var i forvejen vant til en meget struktureret og disciplineret hverdag, så vi har oplevet, at spillerne har været rigtig gode til at tage de nye retningslinjer til sig, så det nu er en mere eller mindre naturlig del af hverdagen