19. MAJ 2020 kl. 11:55
Brøndby-shoppen åben igen med nyheder på hylderne

Efter at have været lukket i to måneder, kan Brøndby-fans nu igen komme ned i Brøndby-shoppen på Brøndby Stadion og købe det, man mangler. Jesper Andersen, der er merchandise-chef, fortæller om genåbningen.

- Det har været lange to måneder, og vi har i den grad savnet den daglige gang af Brøndby-fans i shoppen, så vi er utrolig glade for, at vi her til morgen kunne åbne dørene til shoppen med helt nye varer på hylderne.

- Til gengæld har vi så haft ekstra travlt med vores webshop, som har haft mere end almindelig travlt, siden Coronaen lukkede Danmark ned, blandt på grund af det fantastiske salg af ’Aldrig Alene’-trøjen.

Brøndby-shoppen er åben mandag til fredag i tidsrummet 9:30 til 17:30 samt lørdag fra 9:30 til 14:00.  Der vil være en max. begrænsning på 15 kunder i butikken ad gangen.