Hvem skal være månedens spi … fan for april?

01.05.2020 15:10

Normalt nominerer vi tre Brøndby-spillere, der i den seneste måneds kampe har gjort det så godt, at de hver især fortjener at blive kåret til månedens spiller.

På grund af Corona-krisen er 3F Superligaen p.t. suspenderet, og der ikke afvikles kampe. Derfor har vi i samarbejde med Arbejderne Landsbank i stedet bedt 3point.dk om at nominere tre fans, så vi i stedet kårer månedens fan. De tre nominerede fans er:

1. Morten Jannik Vestergaard Frandsen
Manden bag #TømBrøndbyShoppen – et stærkt initiativ der bidrager til klubbens økonomi, og Morten fortsætter med at engagere folk omkring sig.

2. Bertore.dzn
Han har ikke gjort det alene, men når man designer en trøje, der støtter klubben under Corona-krisen, som bliver den hurtigst sælgende i Brøndby IF’s historie, så fortjener man stor ros.

3. Oles Venner
Oles venner har købt bunkevis af kage og afleveret til sundhedspersonale på henholdsvis Hvidovre og Glostrup Hospital for at vise, at hele Vestegnen sundhedspersonalet.

Stem på din favorit på facebook.com/brondby, så offentliggør vi på mandag, hvem der har fået flest stemmer og dermed kan kåres som månedens fan.

Foto: Getty Images