Refusion til sæsonkortholdere - udfyld formularen her

23.04.2020 14:54

Som vi tidligere har fortalt her på brondby.com, er der muligt at få refusion for sit sæsonkort, der svarer til de kampe, der spilles i resten af den igangværende sæson uden tilskuere.

3F Superligaen er p.t. suspenderet på ubestemt tid, og når sæsonen forventeligt færdiggøres, vil det med al sandsynlighed blive uden tilskuere.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, og det er tydeligt at mærke, at virkelig mange savner fodbolden, kampene og fællesskabet omkring klubben.

Klubbens over 11.000 sæsonkortholdere kompenseres ved, at klubben refunderer den forholdsmæssige værdi, der svarer til de seks kampe i den resterende del af sæsonen, som de desværre går glip af.  Refusionen får man ved at udfylde en formular, som der linkes til nederst i denne artikel.
 
Man har tre valgmuligheder ift. refusion:

Forny dit sæsonkort
Man kan vælge at bruge refusionen som en rabat, hvis man gerne vil forny dit sæsonkort til næste sæson.

Man vil få tilsendt en personlig rabatkode, hvor rabatten svarer til 33% af prisen på det kort, man har til den igangværende sæson. Rabatten fratrækkes det beløb, man skal betale, når man fornyer sit sæsonkort.
 
I tillæg til dette vil man også opnå den sædvanlige fornyelses-rabat på 10% indtil 1. juni 2020
 
Støt klubben og fællesskabet
Man kan vælge at støtte klubben og fællesskabet ved at anvende refusionen til at købe billet-vouchers, der doneres til en billetpulje, som anvendes til velgørende formål i samarbejde med Fanafdelingen.
 
Billet-vouchers gælder til J.Jensen-tribunen, og har en værdi på 90 kr. per billet.

Vælger man denne mulighed, overdrager man det fulde refusions-beløb til billetpuljen. 10% af beløbet går til at støtte amatørafdelingen, der også kendes som moderklubben.
 
Man støtter altså både klubben, amatørafdelingen og det lokale fællesskab.

Udbetalt refusion
Man kan vælge at få refusionen udbetalt. Her kan man efterfølgende vælge at få beløbet overført til din bankkonto, eller man kan vælge at komme i Brøndby Shoppen og få beløbet overført via dit betalingskort.
 
Allerede fornyet?
Er man blandt de mere end 2.700 fans, som på nuværende tidspunkt allerede har valgt at forny sæsonkortet, har man muligheden for at støtte klubben ved at anvende refusionen til at købe billet-vouchers til næste sæson, eller man kan vælge at modtage refusionen som udbetaling som beskrevet ovenfor.
 
Man bedes svare inden 15. maj.
Vi beder om, at formularen udfyldes senest 15. maj 2020. Der er link til formularen nederst i denne artikel.

Har man købt og betalt for flere sæsonkort, skal man udfylde en formular for hvert sæsonkort.  

Alle personoplysninger behandles i henhold til persondataforordningen, og vi behandler dine oplysninger udelukkende med henblik på at behandle refusions-anmodningen. Man kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Udfyld din refusions-formular her