16. MARTS 2020 kl. 14:25
Forårsnyheder i Brøndby Shoppen

Vi befinder os i en speciel periode, som blandt andet betyder, at 3F Superligaen ligger stille i minimum et par uger. Men det er heldigvis stadig muligt at gøre et godt køb i Brøndby Shoppen, der også leverer lige til døren som sædvanligt. Og nu er vi klar med et par forårsnyheder til dig.

Hummel X Brøndby hættetrøjer
Vi har fået to kvalitetshættetrøjer i et cool design hjem – én til damer og én til herrer. Modellen er lavet i et elastisk og holdbart strikket stof med lynlåslommer. Hættetrøjerne har kontrastdetaljer i sort og et sort Brøndby-streglogo på brystet. Trøjen er produceret i slidstærkt dobbeltstrikket stof.
 
Damemodellen kan købes her.
Herremodellen kan købes her.


 

Sneakers
I samarbejde med hummel har vi lavet to nye, specialdesignede sneakers til en meget skarp pris. En gul Brøndby-variant med fokus på de simple detaljer og en sort VSTGN-variant med fokus på logoet. Fælles for begge sko er, at de er designet ud fra den klassiske tennissko-silhuet med snører, som matcher designet. Begge modeller er lavet i kunstlæder og har en behagelig ”memory foam” i sålen, der giver en personlig og behagelig pasform.
 
VSTGN
Vis din stolthed for Vestegnen frem med de nye VSTGN-sneakers lavet i samarbejde med hummel. Denne sneaker-model er produceret i kunstlæder med en let gummisål.

Tag et nærmere kig og få dit eget eksemplar lige her.
 
BRØNDBY IF
Undgå at gå ubemærket hen med de nye, gule Brøndby-sneakers lavet i samarbejde med hummel. Modellen er produceret i kunstlæder med en let gummisål og er inspireret af den klassiske tennissko.
 

Lyder det som noget for dig? Du kan sikre dig et par lige her.