11. MARTS 2020 kl. 14:10
Lancering af Fanpanel Brøndby

Brøndby IF har mange dedikerede fans, som har mange holdninger til emner som vedrører klubben. I bestræbelserne på at få bedre indblik i disse holdninger lanceres Fanpanel Brøndby.

Fanpanel Brøndby bliver fremadrettet et vigtigt værktøj for klubben i bestræbelserne på at få mere viden om, hvordan vores fans føler om sager, som rører sig i klubben. Det skal ses som fansenes mulighed for at bidrage til debatten og være med at give input til konkrete problemstillinger. 

- Ofte har vi haft brug for at få fansenes input til, hvordan en konkret problemstilling skal håndteres, eller hvordan et tiltag vil blive modtaget, men vi har manglet et værktøj til kunne gøre dette på en effektiv måde. Fanpanel Brøndby er alle fans’ mulighed for at gøre deres indflydelse gældende på konkrete problemstillinger, forklarer Johan Reiler, der er SLO i Brøndby IF.

Ambitionen er at få inddraget alle dele af fanscenen uanset hvor ofte eller hvor sjældent, man frekventerer vores kampe. Samtidig er det håbet, at det også lykkedes at få inddraget de af vores fans, som ikke altid er de mest højlydte i debatterne. 

- Vi har tæt kontakt med mange af de organiserede grupper, der er i vores fanskare, men vi er også klar over, at kontakten til den uorganiserede fan kunne være bedre. De uorganiserede fans udgør langt størstedelen af personerne på Brøndby Stadion og vores udeafsnit, så dette værktøj skal hjælpe med at gøre afstanden mindre mellem fansene på tribunen og klubben, lyder det fra Johan Reiler.

For at få bedst muligt udbytte af fanpanelet er det vigtigt, at få så mange paneldeltagere som muligt. Der er lagt vægt på fanpanelet skal være let tilgængeligt og ikke alt for tidskrævende at være en del af. Derfor vil hovedparten af undersøgelserne foregår online, mens der dog åbnes for længere interviews eller debatter, for de af fanpanelets medlemmer, der ønsker det. 

Derfor opfordrer Johan Reiler også, at det er et initiativ, som mange Brøndby-fans tager til sig.

- Vi håber, at mange fans vil tilmelde sig Fanpanel Brøndby, så vi kan få flest mulige besvarelser og kan få de input, som bedst repræsenterer alle segmenter af fanskaren. 

Medlemmer af Fanpanel Brøndby accepterer at blive kontaktet lidt oftere, end vi normalt gør. Der vil altid være mulighed for at afmelde sig, hvis man ikke længere ønsker at være en del af fanpanelet. 
Du kan læse mere om Fanpanel Brøndby her, og tilmelde dig her.