Niels Frederiksen: Tre rigtig, rigtig vigtige point

01.03.2020 19:20

Første hjemmekamp i 2020 betød også første hjemmesejr i 2020, da Lyngby BK blev besejret 1-0 på mål af Simon Hedlund. Og selvom sejren godt kunne have været større, var cheftræner Niels Frederiksen meget tilfreds med de tre point, han kunne sætte ind på kontoen.

- Det var tre rigtig, rigtig vigtige point i forhold til at holde fast i toppen af Superligaen. Så det er vi supertilfredse med. Vi er egentlig også langt hen ad vejen tilfredse med vores præstation, selvom vi også må anerkende, at det sidste kvarter bliverlidt for hektisk og lidt for spændende, fortalte Niels Frederiksen, der ændrede på nogle ting i pausen, hvor det stadig stod 0-0.

- Vi laver nogle andre ting, og vi synes, at vi har så mange gode situationer i den her kamp, fordi vi egentlig har pænt kontrol og laver nogle gode ting på bolden. Men når vi så kommer op på den sidste tredjedel og skal lave det sidste gennembrud, synes jeg ikke, at vi gør det godt nok. Det må vi arbejde på.

Du kan se hele interviewet med cheftræneren på Brøndby Indefra, hvor der også er reaktioner fra blandt andre målscorer Hedlund.

Foto: Getty Images