1. MARTS 2020 kl. 19:40
Hedlund: Rart at se den gå ind

Simon Hedlund sikrede her til aften Brøndby IF tre point, efter han i starten af anden halvleg satte sin første forårsscoring i nettet. Svenskeren selv var glad for at kunne bidrage. 

- Målet var et godt 1-2 sammenspil med Sam (Mráz, red.). Det var dejligt at se den gå ind efter en første halvleg, hvor jeg ikke ramte kassen. Det er altid rart at score, og nu når vi henover vinterpausen har mistet vores topscorer, er det ekstra rart som angriber at kunne give noget til holdet. 

På trods af det spinkle margin, der var på tavlen, så var Hedlund ikke nervøs for kampens udfald. 

- Vi har stor kontrol på dem hele kampen. De står rigtig dybt, og vi har svært ved at komme frem til chancerne, men vi har mulighederne til at lukke opgøret efter den første scoring. Dage som i dag kan man godt bruge en 1-0 sejr, slutter Hedlund. 

Se hele interviewet med målscoren på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images