21. FEBRUAR 2020 kl. 12:05
Fastelavn på Brøndby Stadion

Til årtiets første hjemmekamp i 3F Superligaen, slår Familie Loungen dørene op til et stortslået program, for at fejre at forårssæsonen atter er over os. 

Søndag den 1. marts tager Brøndby IF i mod Lyngby BK, og det med kampstart klokken 16:00. En fantastisk mulighed for at hive børnene med på stadion. Det bliver en dag med højt tempo, og som altid med børnene i fokus, når vi traditionens tro afholder fastelavn. Vi skal blandt andet slå katten af tønden, og så skal den bedst udklædte Brøndbyfan kåres.

Her vil der blive hængt tønder op til aldersgrupperne 0-5 år, 6-9 år og 10-15 år, og efterfølgende vil der være fastelavnsboller til alle børn. 

Familie Loungen åbner kl. 14:00. for alle børn og forældre, som har gyldig sæsonkort eller billet til kampen. For at deltage i tøndeslagningen skal du tilmelde dig arrangementet ved at købe billet. Sidste år var et kæmpe hit med mange kreative kostumer. For at sikre dette igen i år, har vi et begrænset antal pladser til ca. 150 børn + forældre, derfor skal du skynde dig at tilmelde dig. 

Billetten koster 25 kroner pr. deltagende barn, og du finder din billet her.