13. FEBRUAR 2020 kl. 12:40
Maxsø: Vi er klar

Det er godt to måneder, siden 3F Superligaen gik på hæld. Nu er vi kun få dage fra forårspræmieren på Nature Energy Park, hvor OB bliver første modstander i et hæsblæsende forår. Den nyudråbte anfører, Andreas Maxsø, ser frem mod et spændende forår, hvor opstarten har avlet stor optimisme i truppen. 

- Vi har trænet benhårdt i halvanden måned, så man er ved at have fået nok af træningskampe og lange løbepas. Vi glæder os enormt, og den glæde bunder i, at vi føler os parate til at angribe foråret.   

Maxsø selv har store ambitioner for truppen, hvor særligt de unge har efterladt et godt indtryk og imponeret ham. 

- Alle er klar til at vise sig frem igen. Vi ved, at der måske er blandede forventning til os i år, men vi tror på os selv, folk er vokset, og nye spillere har taget mere ansvar i opstarten. Så jeg er sikker på, at vi nok skal indfri vores egne forventninger. 

Selvom der ikke kan stilles nogle garatier for succes fra første fløjt, så er det ikke noget som bekymrer anføreren.

- Jeg vil ikke kalde det et nyt Brøndby, men vi går i hvert fald ind til tingene med en ny gejst og tro på tingene, som man måske ikke har set herude i et stykke tid. For os handler det om i dagligdagen, hele tiden at have fokus på næste kamp eller træning, og tage en kamp ad gangen. Så kan det godt være, vi kommer ind i en periode, hvor resultaterne er mod os, men så handler det om at holde hovedet oppe. Har vi fokus på det, skal vi nok udvikle os, og så skal resultaterne nok komme. 

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til søndagens kamp i Odense, så kan du gøre det her

Foto: Getty Images