Hedlund: Stiller høje krav til hinanden

30.01.2020 15:30

Træningslejren i Portugal er i fuld gang, og der bliver trænet flere gange om dagen, så holdet kan være klar, når 3F Superligaen starter igen 16. februar. Den svenske offensiv, Simon Hedlund, nyder at være på græs og spille bold igen efter en hård opstart med masser af løb i skoven.

- Det er godt at være af sted under varmere himmelstrøg. Her kan vi arbejde med bolden og relationerne på træningsbanen, hvor vi i starten af januar løb mange ture og var i styrkelokalet. Vi har meget fokus på boldspillet med høj intensitet, og allerede efter et par dage hernede kan vi mærke, at vi rykker os og nærmer os det udtryk som hold, som trænerteamet sigter efter.

I efteråret var Simon Hedlund oftest at finde i forreste linje sammen med Kamil Wilczek, men efter Kamils transfer til Tyrkiet arbejdes der nu på træningsbanen på at finde den nye konstellation oppe foran.

- Vi må se, hvem der får chancen oppe foran. Vi stiller høje krav til hinanden. Vi skal spille med i toppen af 3F Superligaen, så vi skal hele tiden udvikle os, og det gør man kun, når man udfordrer hinanden. Vi er ikke bange for at være kritiske over for hinanden, ligesom vi også roser hinanden. Vi spillere skal arbejde hårdt og finde relationerne, og så er det op til trænerteamet at sætte holdet.