Opstartsprogrammet ved at være på plads

18.12.2019 09:55

Mens spillerne er på vinterferie, bliver der arbejdet på at fastlægge hele opstartsprogrammet for januar og februar, så spillerne er bedst muligt forberedt til starten af forårssæsonen, der begynder allerede midt i februar.

Spillerne møder ind til træning 8. januar, og her kan de se frem til dage med to træningspas, tre træningskampe samt en træningslejr og deltagelse i Atlantic Cup.

Første træningskamp bliver spillet lørdag 18. januar 2020. Her gæster samarbejdsklubben Avarta bane 1, der er træningsbanen bag Brøndby Stadion. Muligvis rykkes kampen til Avartas baner, men dette oplyser vi, når kampsted er endeligt fastlagt.

Efter en uge mere med hård træning spiller vi mod endnu en Vestegns-klub på bane 1. Det er mod Hvidovre IF 25. januar kl. 13:00.

Tre dage senere drager holdet på træningslejr i Portugal, hvor der skal arbejdes i dybden med taktiske aspekter, ligesom der skal spilles endnu tre træningskampe. De er alle i Atlantic Cup, som vi har deltaget i flere gange tidligere.

Modstanderne i Atlantic Cup er endnu ikke på plads, men dem offentliggør vi her på brondby.com, så snart vi kender navne og spilletidspunkter.

Når truppen vender tilbage til Danmark, er der en sidste træningskamp på programmet. På bane 1 venter SønderjyskE 10. februar 2020, og de bliver den sidste modstander, inden 3F Superligaen fløjtes i gang for vores vedkommende med en tur til Odense og kamp mod OB 16. februar kl. 18:00.

Der er gratis adgang til alle træningskampe, der spilles på bane 1. Er man i Portugal under Atlantic Cup, er det også muligt at se disse kampe live. Følg med her på brondby.com for spillestedet og -tidspunkter.

Alle træningskampe bliver streamet live på Brøndby Indefra for abonnenter.