ALD er med til at holde Brøndby IF kørende

18.12.2019 08:55

Partnerkredsen i Brøndby IF vokser stadig, og mens nogle er nye ansigter, er der også tidligere partnere, der vender tilbage til Vestegnen og det store fællesskab på og uden for banen.

Efter et par års adskillelse er ALD Automotive og Brøndby IF nemlig fundet sammen igen i et partnerskab til stor glæde for begge parter. Glæden er ligeledes stor for ALD Automotives datterselskab, ALD carmarket, som også har fået del i partnerskabet. ALD carmarket har fokus på privatleasing og salg af tidligere leasingbiler, og det er med dette budskab på LED-banderne til vores kampe på Brøndby Stadion, at partnerskabet mellem ALD og Brøndby IF synliggøres.

Eksponering til kampene er ikke det eneste, som ALD får ud af at være med i partnerkredsen i Brøndby IF. For ALD betyder det en hel del, at de får lov til at bakke op om dét, der fører folk sammen - fællesskabet i og omkring fodbolden. Det er netop derfor, ALD igen investerer i Brøndby IF.

Derudover vil ALD gerne være med til at facilitere mere og bedre mobilitet, og derfor er de klubbens billeasingpartner. På den måde er ALD med til, i bogstaveligste forstand, at holde Brøndby IF kørende.

- Vi er rigtig glade for, at ALD igen havde lyst til at være en del af fællesskabet i Brøndby IF og nu i et endnu tættere og større samarbejde, som vi ser frem til at udvikle yderligere i årene fremover, fortæller administrerende direktør Ole Palmå.

Du kan læse mere om ALD Automotive og ALD Carmarket her.