Nederlag mod FC Midtjylland

08.12.2019 20:10

FC Midtjylland var søndag aften gæster på Brøndby Stadion, da de blågule skulle prøve at komme tættere på toppen af 3F Superligaen. Sådan skulle det dog desværre ikke gå, da gæsterne endte med at tage alle tre point.

Første halvleg startede dog med et blågult overtag, men trods det, kom Brøndby-offensiven ikke frem til de helt store chancer. FC Midtjylland var samtidig giftige på dødbolde og indlæg, men første halvleg startede som den sluttede, 0-0.

I anden halvleg var det udeholdet, der kom bedst fra start. De lagde et tidligt pres på Brøndby-feltet, og efter 60 minutter bar det frugt, da Awer Mabil gjorde det til 1-0. Kamil Wilczek fik dog svaret hurtigt igen med et flot hovedstødsmål, men med lidt under 10 minutter igen gjorde Frank Onyeka det til 2-1, som også blev kampens slutresultat.