1. DECEMBER 2019 kl. 15:05
Maxsø: En bitter fornemmelse

Der stod Derby på programmet for de blågule søndag, men selvom Drengene fra Vestegnen havde masser af muligheder for en sejr til sidst i kampen, blev det desværre til et bittert nederlag. Andreas Maxsø synes, at Brøndby-forsvaret havde fint styr på hjemmeholdet i store perioder af kampen, men fejlene blev desværre udnyttet.

- De har selvfølgelig bolden meget i første halvleg, men jeg synes ikke, at de er specielt farlige. Vi står fint på banen og er egentlig klar på deres indlæg. Jeg ved ikke lige hvad der sker ved deres første mål, men det var fint sparket ind. Lidt det samme mønster i anden halvleg, men vi får afvist det meste, og de sidste 10 minutter kreerer vi så mange chancer. Jeg har aldrig nogensinde været i Parken, hvor vi har haft så mange 100 procent chancer. Deres keeper gjorde det fremragende i dag. 

- Det sidste mål må aldrig ske. Der skal vi være klogere og få lukket det ned, og så tage det ene point, når vi ikke kan score. Det er en bitter fornemmelse, vi står med her efter kampen. Det er ekstremt hårdt. Det er klart, når det er mod FCK, og de scorer til sidst, mens vi følte, at vi kunne tage alle tre point. Men sådan er fodbold nogle gange.

På næste søndag venter der en vigtig kamp for Brøndby-mandskabet, når førerholdet FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion. Andreas Maxsø er meget opsat på at komme videre fra dagens Derby-nederlag før den kamp fløjtes i gang.

- Vi skal bare have puttet boldene ind, og så få udryddet de fejl og de mål, vi giver væk. Dem kan vi sagtens forhindre. Vi får analyseret kampen i morgen og får snakket tingene i gennem, og så er det en ny uge, der begynder. Så skal vi være videre, for der venter en vigtig kamp på søndag, hvor vi skal have point. 

Foto: Getty Images