24. NOVEMBER 2019 kl. 21:20
Niels Frederiksen: Lykkedes ikke med det vi ville

Drengene fra Vestegnen var søndag aften på udebanetur til Aarhus, hvor et topopgør mod AGF stod på programmet. Det blev desværre ikke til point for cheftræner Niels Frederiksen og Brøndby-mandsskabet, der havde det svært i første halvleg, men var alligevel tæt på at udligne i anden.

- Det var en dårlig første halvleg, hvor vi ikke lykkedes med det, vi gerne ville. Langt bedre i anden halvleg, hvor vi egentlig godt kan få et point med herfra, hvis vi lige havde det sidste held med i sprøjten. Drengene gjorde hvad de kunne i anden halvleg, og jeg synes, at de gav alt hvad de havde i det sidste kvarter efter vi fik reduceret, men vi var så ikke skarpe nok til at få scoret det ekstra mål, fortæller Niels Frederiksen

Se hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images