23. NOVEMBER 2019 kl. 09:05
Frendrup: Det bliver intenst

I morgen venter AGF på udebane, og kampene mod aarhusianerne plejer at være nogle hårde og intense kampe.

Og denne gang bliver det ikke anderledes, det er Morten Frendrup ret sikker på

- Det bliver en hård kamp med en masse dueller, og vi kommer til at arbejde mere mod bolden, end vi har gjort i de seneste kampe. Det bliver hårdt, men godt, lyder det fra den unge midtbanekriger, der ser fordele for sin egen kamp i kampen.

- Jeg ser selv mine spidskompetencer som værende mod bolden, så det passer mig fint med sådan en kamp.

Også uden for banen bliver det som regel en intens affære, når de to storklubber brager sammen. Som gamle ærkefjender ligger der en masse historie i kampene, og det kommer også til udtryk blandt fansene på tribunerne.

Der er udsolgt i udebaneafsnittet, og Frendrup glæder sig til at se Brøndby-fansene tage kampen op mod overtallet på Ceres Park.

- Jeg forventer, der kommer til at være fuld smæk på fra tribunerne. Der er et specielt forhold mellem fansene. Når man først spiller, tænker man ikke så meget over tingene uden for banen, men jeg er sikker på, det kommer til at blive intenst. Det gør det også inde på banen, og der kan fansenes energi hjælpe os.

- Til en kamp i Aarhus er der også to grupper af fans, der kommer til at lave stemning og larme, så det bliver noget andet end mod nogle af de andre klubber, hvor der måske ikke er så mange modstander-fans.

Der er som sagt udsolgt til kampen, og det samme er der til Derby på udebane på søndag i næste uge, men der er stadig chance for at se Brøndby IF denne sæson Der er nemlig billetter til hjemmekampene mod henholdsvis FC Midtjylland og Hobro IK, der også er de sidste kampe inden vinterpausen.

Du kan købe billetter til de to kampe her:

FC Midtjylland: https://bit.ly/2O20DcB

Hobro IK: https://bit.ly/2QAEofy

Foto: Getty Images