8. NOVEMBER 2019 kl. 15:45
Hedlund: Vi skal vise, at vi vil vinde kampen

På søndag gæster Esbjerg fB Brøndby Stadion, når vi skal i gang med 16. runde af 3F Superligaen. Vi har længe haft det svært mod vestjyderne, men vi er inde i en god stime med fire sejre i træk, og Simon Hedlund understreger, at det er et fornyet Brøndby-mandskab, de stribede fra Esbjerg står over for.

- Det bliver en anderledes kamp mod Esbjerg i forhold til de forrige. Hvis vi kan få udfordret deres bagkæde, så tror jeg på, at vi får mange muligheder foran mål, så forhåbentlig kan vi være mere effektive end i kampen mod Silkeborg.

- De er stabile i forsvaret, samtidig med at de er rigtig farlige på deres indlæg. Men nu har vi også fået noget stabilitet i forsvarsspillet med tre midterforsvarer, og forhåbentlig kan vi gøre det endnu bedre defensivt, end forrige kamp mod dem. Så håber jeg bare, at vi selv spiller en god kamp og viser, at vi vil vinde den her kamp og tage revanche selvfølgelig.

Efter systemskiftet har Simon Hedlund stået for enten mål eller assists i samtlige Superliga-kampe, og han er selv meget tilfreds med sin nye position, hvor han er rykket fra kanten ind centralt i angrebet.

- Jeg trives helt bedst i angrebet, og jeg kan mærke, at formen er begyndt at komme, og så er det fedt, at pointene også følger med. Jeg gør alt, hvad jeg kan for holdet, og når jeg kommer ind i feltet, kan jeg nemmere lave mål og assists. Så jeg trives helt klart bedst som angriber, så enkelt er det.

Hvis du tror, at Simon Hedlund scorer kampens første mål, får du i skrivende stund odds 6.0 hos Betfair

Superligaens topscorer, Kamil Wilczek, må også i denne runde se kampen fra tribunen, da han stadig afsoner karantæne. Det er et tab for Brøndby-offensiven, men Simon Hedlund tror på, at de andre offensive kræfter i truppen kan udfylde topscorerens sko.

- Kamil er en fantastisk fodboldspiller – han laver jo mål på alt. Men nu må vi andre steppe op og lave de mål, der skal til. Vi skal vise, at vi også er gode fodboldspillere. Det er klart, at det ikke er fedt at mangle en topscorer, men så må vi andre score målene.

Foto: Getty Images