7. NOVEMBER 2019 kl. 14:45
Landsholdsoverblik: Tre skal afsted med deres A-landshold

Tre Brøndby-spillere skal i landsholdspausen i deres respektive landes nationaldragt, hvor kvalifikation til EM stadig er en mulighed for dem alle.

Sigurd Rosted
Forsvarsspiller skal mødes med det norske landshold, som skal give kvalifikation til EM et sidst skud. Det ser meget svært ud, da de skal have hjælp fra de andre landshold, samtidig med at de skal vinde deres to kampe mod Færøerne på hjemmebane og Malta på udebane henholdvis 15. november og 18. november.

Samuel Mraz
Slovakiet ligger nummer tre i deres gruppe med to point op i Ungarn, men de har også en kamp i hånden, så de har to rigtige vigtige kampe at se frem til i EM-kvalifikationen, hvor slovakkerne stadig selv kan afgøre det. Samuel Mraz er for første gang i denne kvalifikation udtaget til truppen, der 16. november spiller på udebane mod topholdet Kroatien, og 19. november spiller de på hjemmebane mod bundproppen Aserbajdsjan.

Hjörtur Hermannsson
Det islandske landshold, der har Hjörtur Hermannsson med i truppen, skal på en næsten umulig opgave i EM -kvalifikationen. For at gå videre, skal de vinde deres kampe, som begge er på udebane i Tyrkiet og Moldova henholdsvis 14. og 17. november. Derudover skal Tyrkiet tabe point ude mod Andorra, der ligger á point med bundproppen Moldova. Det ser derfor svært ud for Island.

Vi sender også Masterclass-talenter afsted med ungdomslandsholdene. Se hvem her.

Foto: Getty Images