6. NOVEMBER 2019 kl. 15:24
Brøndby eSport og Elgato Gaming indgår samarbejde

Når FIFA-spilerne fra Brøndby eSport fremover streamer og laver Youtube-videoer, bliver det med hjælp fra produkter fra Elgato Gaming.

Brøndby eSport og Elgato Gaming har dags dato indgået et samarbejde, der sikrer spillerne fra Brøndby eSport de bedst mulige faciliteter inden for streaming. Det nye FIFA-kontor på Brøndby Stadion bliver udstyret med produkter fra Elgato Gaming, så det fremover vil være muligt at lave live streaming og producere unikt indhold til Brøndby eSports kanaler.  

Jesper Larsen, Head of eSport hos Brøndby eSport, siger om samarbejdet:

- Vi ved, hvor meget det betyder for vores spillere at kunne streame og lave Youtube-videoer, så de kan lave indhold til deres mange følgere. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe dem til at have det bedst mulige udstyr, hvilket de nu får med samarbejdet med Elgato Gaming.

- Vores spillere kender allerede Elgato Gamings udstyr og er begejstrede for det, så vi er rigtig glade for at kunne lave et samarbejde og ser meget frem til at udvikle det i det kommende år. 

Hos Daniel ’Dingo’ og Frederik ’Fredberg’, to af Brøndby eSport’s FIFA-spillere, er der derfor stor begejstring for det nye samarbejde. 

-  Udstyret fra Elgato hjælper mig personligt rigtig meget. Det bidrager til en langt bedre kvalitet på både stream og YouTube. Mine seere har faktisk længe anbefalet mig at anskaffe deres produkter, så det er svært ikke et være lidt begejstret for at få dem som partner i Brøndby eSport, lyder det fra ’Dingo’, og han bakkes op af ’Fredberg’.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har fået mulighed for at samarbejde med Elgato Gaming. Deres udstyr helt sikkert vil optimere både min streaming og mine Youtube-videoer. Der er ikke er noget mere frustrerende, end udstyr der driller. 

Daniel Olsen, Sales Manager hos Elgato Gaming, glæder sig til at blive en del af Brøndby eSport og være med til at løfte oplevelsen omkring spillerne og Brøndby eSport udenfor banen.

- Vi ved, at vores produkter virker, og vi ved, at Brøndby eSport og deres spillere har rigtig mange fans. Vi vil rigtig gerne være med til at give de fans det bedst mulige produkt, når de ser blandt andet ’Fredberg’ og ’Dingo’ på et livestream.

- Nu vil spillerne få lettere ved at producere endnu bedre indhold. De er allerede gode til at streame. Nu kommer de så til at kunne løfte produktionen til et nyt niveau, og det er er vi både glade for og stolte af at kunne være med til.