Maxsø: Vil gøre alt for at tage næste skridt

30.10.2019 08:15

Allerede i aften er der kamp på Brøndby Stadion igen, når SønderjyskE kommer forbi til fjerde runde af Sydbank Pokalen. Slaget bliver fløjtet i gang kl. 18:00, og for de blågules vedkommende skal muligheden for at spille sig i den fjerde pokalfinale i træk jagtes. Senest de to mandskaber mødtes, var det med et nederlag til følge for Brøndby IF, men Andreas Maxsø håber på, at de blågule kan tage revanche på hjemmebane.

- Pokalturneringen er selvfølgelig lidt anderledes – det er alt eller intet. Men fornemmelsen er god, og vi er kommet ind i en god stime, og den skal bygge videre på i pokalen, så vi også er med efter jul.

- Vi kom ikke så godt fra start mod Randers, og det skal selvfølgelig være anderledes i dag. Vi har haft mest fokus på os selv, og hvad vi skal gøre. Vi har selvfølgelig haft noget analyse af, hvordan SønderjyskE spiller, men det vigtigste er os selv - hvad vi kan gøre bedre. Og så har vi arbejdet på at blive skarpere i de mønstre, vi gerne vil spille bolden rundt i. Truppen er inde i en fremgang, og det kan man tydeligt mærke.

Hvis du tror, at Drengene fra Vestegnen kan spille sig videre til kvartfinalen i ordinær spilletid, så får du i skrivende stund odds 1.7 hos Betfair.

Det er altid stort, når Brøndby IF deltager i en pokalfinale, og det har stor betydning for både klubben og fansene. Muligheden for at kunne vinde et trofæ og opleve stemningen fra banen er også noget, der tiltaler Andreas Maxsø, som selv har fulgt lidt med i vores seneste pokalfinaler. 

- Nu har Brøndby IF jo været i pokalfinalen tre år i træk, og en finale og et trofæ er jo noget, som alle fodboldspillere spiller for. Så det er en utrolig vigtig kamp for os i aften, og vi vil gøre alt for at tage næste skridt og komme videre, og jeg føler, at vi er 100 procent klar.

- Jeg har set de sidste par pokalfinaler, hvor der har været en helt fantastisk stemning, og det vil jeg selvfølgelig gerne være en del af. Og igen, det med at kunne vinde et trofæ, det er overskyggende for alle fodboldspillere.

Kampen kan ses på 3+, og på Twitter opdaterer BrondbyLive direkte fra opgøret.

Hvis du ikke har købt billet endnu, kan du stadig nå det her.

Foto: Getty Images