27. OKTOBER 2019 kl. 19:15
Kamil Wilczek: Undskyld!

Trods en sejr på 5-2, efter at have været bagud 0-2, var det ikke en begejstret anfører, der tog ordet efter kampen.

- Jeg må ikke reagere, som jeg gør. Det er dumt, og jeg har sagt undskyld til mine holdkammerater. Det samme siger jeg hermed også til alle fansene.

- Det er en hård tackling, jeg får, og jeg synes ikke, han går efter bolden overhovedet – kun efter at ramme mig, men derfor skal jeg stadig ikke reagere, som jeg gør, lød det fra Kamil Wilczek efter kampen.

Han var trods alt glad for sejren, men han ville gerne have undværet at komme bagud med to mål så hurtigt.

- Det så ud som om, vi ikke var klar fra start i dag, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Men derefter er vi i kontrol. Vi spiller godt og scorer fem mål, så det kan vi ikke være utilfredse med, men vi skal være klar fra første fløjt, understregede topscoreren, der med sine to mål tangerede Ebbe Sands rekord som den mest scorende Brøndby-spiller i Superligaens historie.

- Det er dejligt at score. Jeg har fortalt, at rekorden betyder meget for mig, men tangere er ikke at slå den, så der er ikke noget at fejre, før jeg har rekorden alene.

Ebbe Sand og Kamil Wilczek er begge på 69 scoringer i 3F Superligaen. De officielle statistikker tæller dog ikke målet fra sidste sæsons playoff-kamp mod Randers FC med, derfor står han der noteret for 68 scoringer.

Foto: Getty Images