Samarbejdsklubdag 2019 på søndag mod Randers FC

25.10.2019 15:55

En masse børn og voksne fra vores mange engagerede samarbejdsklubber og venskabsklubber er inviteret til en fantastisk dag på Brøndby Stadion til kampen mod Randers FC, hvor fejringen af samarbejdet er i fokus. Der vil blandt andet være en Fanzone bag J. Jensen-tribunen dedikeret til samarbejdsklubberne med sjove aktiviteter og konkurrencer sponsoreret af AL-bank og SPORTMASTER med fede præmier. Desuden vil cirka 1.400 børn og voksne fra klubberne løbe en runde om banen i pausen og blive hyldet af de fremmødte på stadion.

Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, Thomas Arndt, ser frem til dagen og understreger vigtigheden i at styrke sammenholdet mellem Brøndby IF og alle samarbejdsklubberne.

- Arrangementet på søndag giver os en fantastisk mulighed for at styrke vores i forvejen stærke bånd til samarbejdsklubberne. Brøndby Masterclass Samarbejdet investerer betydelige ressourcer i klubsamarbejdet, der udvikler sig markant i disse år. Vi lægger hele tiden flere lag på de mange udviklende tilbud til vores samarbejdsklubber og oplever et stort engagement og tilslutning omkring vores arrangementer og events. Blandt de mange nye og spændende tiltag så er det også vigtigt at holde fast i nogle gode traditioner, som den årlige Samarbejdsklubdag er blevet. Vi glæder os til en fantastisk dag på Brøndby Stadion med vores samarbejdsklubber, hvor vi i fællesskab hylder samarbejdet, fortæller Thomas Arndt.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen besøger engang imellem samarbejdsklubberne, og senest fik han en rigtig god oplevelse, da han var i Ishøj.

- Jeg var forleden i Ishøj for at hilse på vores nye samarbejdsklub og se dem spille en Danmarksserie-kamp mod Greve, og det var en rigtig god oplevelse. Ishøj IF er en utrolig ambitiøs klub, der hele tiden vil bygge på, med nogle utrolig lækre faciliteter og en masse engagerede personer. Vores mantra i Brøndby Masterclass Samarbejdet er, at det vi lover, det skal vi levere, og det er mit indtryk, at samarbejdsklubberne har nydt rigtig godt af vores tilbud til børne- og ungdomsarbejdet.

Alle deltagere fra samarbejdsklubberne vil få plads på J. Jensen nedre, hvor der vil blive opsat en tifo, så alle børn og voksne kan flage og være med til at skabe stemning til kampen. Derudover vil indløbsbørnene til kampen være repræsentanter fra 22 af samarbejdsklubberne, og de vil hver især være iført deres eget klubtøj.

Du kan se hele programmet for dagen her, og hvis du ikke har købt billet til opgøret endnu, kan du gøre det her.

Foto: Getty Images