Brøndby-fans samler over 150.000 kroner til Knæk Cancer

25.10.2019 17:00

I lørdags vandt vi på udebane 3-0 over Lyngby BK, og til kampen stillede Brøndby-spillerne op i en særlig trøje, der efter kampen blev doneret til Knæk Cancer-indsamlingen.

Trøjerne kom tidligere på ugen på auktion på odendo.dk, og her har der været rift på de sorte Brøndby-trøjer fra hummel, der har ladet deres logo skifte ud med Knæk Cancer-blomsten.

Topscoreren har uden sammenligningen været den trøje, målfarlige Dominik Kaiser spillede og scorede i. Da auktionen sluttede i dag kl. 13:45, lå det endelig beløb for trøjen på 30.100 kroner.

Dominik Kaiser selv er overrasket over det store beløb, men er glad for at kunne hjælpe til en vigtig sag.

- Som fodboldspillere lever vi nogle gange et privilegeret liv, så det er fedt at kunne hjælpe, når man får muligheden for det – specielt når det er til en god sag som Knæk Cancer.

- En af de andre spillere viste mig, at min trøje var nået så højt op i bud. Det overraskede mig, men for mig er det ikke vigtigt, hvilken trøje der går for mest. Det vigtige er at få samlet så meget ind til Knæk Cancer som muligt, understreger Dominik Kaiser.

Kamil Wilczeks trøje gik for mere end 15.000 kroner og Hany Mukhtar og Morten Frendrups rundede 10.000 kroner.

Du kan se hvad alle trøjerne gik for her. Det samlede beløb rejst til Knæk Cancer gennem auktionen af spillertrøjer fra Brøndby IF landede på 150.950 kroner.

Foto: Getty Images