24. OKTOBER 2019 kl. 14:05
Radosevic: Vi skal arbejde for hinanden
Søndag eftermiddag står den på sæsonens andet opgør mod Randers FC, når kronjyderne gæster Brøndby Stadion i 3F Superligaen. Sidste opgør endte uafgjort i Randers, efter hjemmeholdet udlignede på en standardsituation i overtiden, men meget har ændret sig for Brøndby-mandskabet siden, og Josip Radosevic har en god tro på, at de blågule denne gang kan sikre sejren.

- Randers ligger lige nu nummer fire i rækken, og jeg forventer en meget tæt kamp. Vi har forberedt os godt op til kampen hele ugen, og for at vinde skal vi bygge videre på det gode arbejde fra de sidste to kampe, hvor vi har vist fin kvalitet og indstilling. Det er vigtigt, at vi er godt forberedte til kampen, for Randers er et godt hold - det så vi sidst - men jeg tror også på, at vi kan tage alle tre point på søndag, fortæller Josip Radosevic.

I de to seneste kampe har Brøndby-mandskabet rokeret lidt på formationen i forhold til tidligere på sæsonen. Det har betydet, at Josip Radosevic har fået en ny rolle på midtbanen, og det behager den kroatiske Brøndby-mand.

- Min rolle er en smule anderledes i den nye formation, fordi jeg ikke længere spiller alene på den defensive midtbane. I det her system er det meget mere balanceret, fordi vi er to på midtbanen. Jeg skal stadig arbejde defensivt, men nu har jeg også muligheden for at være en del af det offensive spil, og jeg har det godt med at kunne komme længere frem på banen og samtidig have muligheden for at erobre boldene højt.

- Det er vigtigt for mig, at vi er godt struktureret, og at vi er stabile i alle zoner. Det er også vigtigt for mig, at vi som hold arbejder for og støtter hinanden på banen. Jeg er glad for vores nuværende situation, og jeg håber, at vi kan fortsætte med at være farlige foran mål, og defensivt skal vi forsætte de gode præstationer, så vi forhåbentlig får flere clean sheets, lyder det fra kroaten.

Hvis du skal på Brøndby Stadion og støtte de blågule på søndag, men ikke har købt billet, kan du gøre det her.

Der er mange aktiviteter og underholdene indslag på programmet inden kampen, og du kan se hele det hele her.

Kampen fløjtes i gang kl. 16:00 og bliver sendt live på Canal 9.

Foto: Getty Images