Brøndby IF deltager i KMD Cup 2020

23.10.2019 10:00

Traditionen tro skal der spilles indendørsbold i januar til at varme os på i den kolde og lange vinterpause. Det er, som i det seneste sæsoner, KMD Cup, landets mest prestigefyldte og stjernespækkede indendørsstævne, der ligger grund for en hyggelig aften med god stemning og masser af fodbold på et højt, teknisk niveau.

I år er det Jyske Bank Arena i Odense, der afvikler stævnet. Drengene fra Vestegnen er selvfølgelig med, når stævnet løber af stablen 10. januar 2020, og med på banen er AaB, AGF og selvfølgelig arrangørerne fra OB. Der bliver også spilletid til et hold bestående af spillere fra OB’s klubsamarbejde.

Sidste år endte det med blå-gule sølvmedaljer til en blandet trup bestående af både førsteholdsspillere og talenter fra Masterclass.

Det gav de fremmødte fans en god mulighed for at se både etablerede førsteholdsspillere og unge talenter prøve kræfter med et anderledes underlag, der indbyder til masser af flotte detaljer og spændende opgør.

Det vil være muligt at købe billetter fra 11. november, og hele stævnet vil blive sendt live på 3+.

Priserne er 150,- for voksne og 100,- for børn. Pladserne er unummererede, og fans fra de fire Superliga-klubber vil få tildelt hver deres sektion i Jyske Bank Arena. Vi vil melde mere ud omkring billetter og praktiske informationer, når vi nærmer os stævnet. Dørene til hallen åbnes kl. 17:00.

Fakta om KMD
KMD er den største danske it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD-koncernen har dattervirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder fra den offentlige og private sektor, heraf cirka 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 5,3 mia. kr. og har cirka 3.200 ansatte. KMD er et datterselskab af NEC Corporation, der er globalt førende inden for integration af it- og netværksteknologier. Læs mere på www.kmd.d/om.