21. OKTOBER 2019 kl. 15:10
Reserve-sejr over Lyngby BK

I går vandt vi over Lyngby BK i 3F Superligaen, og i dag kunne vi gøre det samme i Reserveligaen, da de blå fra Kongens Lyngby var på besøg på Vestegnen. Kampen endte 4-2 til de blågule, der havde flere Masterclass-talenter i truppen.

De blågule bragte sig foran i første halvleg på mål af Peter Bjur, men efterfølgende kunne Lyngby BK tage føringen med to scoringer på hver sin side af pausen. I anden halvleg var der flere chancer til begge mandskaber, men de største tilfaldt Drengene fra Vestegnen, der med tre scoringer af Peter Bjur, Andreas Bruus og Samuel Mraz kunne gøre det til 4-2, som også blev kampens slutresultat.

Og efter kampen var Jesper Sørensen også tilfreds med resultatet, selvom han efterlyste lidt mere kontrol i anden halvleg.

- Jeg synes, at vi spillede en rigtig god første halvleg og burde også føre klart ved pause. Men det gjorde vi ikke, og sådan er det. Jeg synes, at der var en rigtig god sammenhæng i holdet i første halvleg, hvor anden halvleg bliver lidt mere åben. Jeg ville gerne have set lidt mere kontrol og styring i anden halvleg, for vi var det bedste hold. Men der formår vi til gengæld at score nogle mål, så alt i alt var det okay, fortalte dagens cheftræner.

Brøndby IF – Lyngby BK 4-2 (1-1)
1-0 Peter Bjur
1-1
1-2
2-2 Peter Bjur
3-2 Andreas Bruus
4-2 Samuel Mraz

Startopstilling:

Samuel Mraz – Mikael Uhre

Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm – Morten Frendrup – Anis Ben Slimane – Peter Bjur

Jacob Rasmussen – Luke Singh – Anton Skipper – Jens Martin Gammelby

Mads Hermansen

Bænken; Tobias Juul, Andreas Bruus, Mathias Kvistgaarden, Andreas Pyndt, Joseph Mwamba

Kampen blev spillet på bane 1, og hvis du ikke så kampen, ligger den på Brøndby Indefra.